Zakelijk tekenen transformeert een verhaal, boodschap, visie tot een kunstwerk!
Wat is de essentie van jouw verhaal??

Wat zou het voor jou betekenen als ik een gepersonaliseerde tekening voor jouw bedrijf zou maken? Ik ben ervan overtuigt dat het jouw boodschap nog krachtiger over brengt. Op een manier die niet standaard is. Op een inspirerende manier!

Ik kan je hier op een speelse manier bij helpen door middel van zakelijk tekenen. Denk aan jouw visie en missie vertaalt naar een of meerdere tekeningen. Of door een tekening voor jouw blog of presentatie te maken. Als Visual Storyteller vat ik alles samen in een tekening, hoe gaaf is dat?

Hoe werkt zakelijk tekenen?

Een tekening zegt meer dan duizend woorden. Met een zakelijke tekening vang je precies die boodschap die jij wilt overbrengen met je bedrijf. Visueel denken is niet meer weg te denken in onze maatschappij waarin we overspoeld worden door de vele communicatie uitingen. Beeld is zoveel krachtiger dan tekst.

HOE IK WERK:

  • Clarity gesprek via telefoon of Zoom: tijdens het gesprek gaan we in op de boodschap die je via de tekening over wilt brengen. Door hier diep op in te gaan wordt jouw verhaal voor jezelf ook helder.
  • Ik gebruik jouw kleuren & huisstijl
  • Als je andere wensen hebt probeer ik die ook te verwerken.
  • Elke canvas afmetingen zijn mogelijk (denk aan horizontaal/ verticaal/ vierkant)
  • Mijn handtekening is in de tekening verwerkt.
  • Als ik de tekening de eerste keer aanlever kun je kleine wijzigingen aanvragen.
  • Aangeleverd in .jpg en .png bestand
  • Je krijgt de rechten over de tekening en kunt deze dus gebruiken hoe je maar wilt.

Zakelijk tekenen is veel meer dan tekenen

Eenvoudige tekeningen

Als Visual Storyteller creëer ik bijvoorbeeld een tekening voor op jouw flyer, een illustratie voor jouw blog of maak ik een zelfportret van jouw als ondernemer.

Met andere woorden, je hebt een woord, een zin, een idee of een onderwerp wat je op een visuele manier weer wilt geven.

Investering: € 111 per tekening (excl. btw)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praatplaten

Geef je binnenkort een presentatie, keynote of speech? Jij wilt jouw boodschap, visie, missie helder en krachtig overbrengen? Met een zakelijke tekening komt jouw verhaal tot leven.

Zo kun je jouw verhaal op een impactvolle manier vertellen!

De prijs is afhankelijk van de complexiteit en informatiedichtheid van het verhaal.

Investering: vanaf € 777 per tekening (excl. btw)

Samenvattingen van trainingen

Je wilt graag dat jouw lessen in jouw (online) programma mensen bijblijven. Dat mensen het onthouden! Het voordeel van een tekening is dat de kern van elke les gelijk weer top of mind is en tevens het gevoel dat je mensen geeft weergegeven wordt.

Prijzen zijn gebasseerd op masterclasses van maximaal 2 uur en inclusief het samenvatten.

Verschillende opties:

Samenvatting per module: €777,-

Samevatting van een compleet pogramma: € 2.222,-

Strippenkaart:
10 tekeningen € 7.000,-
15 tekeningen € 9.999,-

Jaarabonnement met een maximum van 15 tekeningen per maand: €5.555,-

Alle prijzen zijn exclusief btw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“WOW. Tijdens het MPOP event van Simone Levie maakte Hasse Cox een tekening van mijn presentatie. Wat bijzonder zeg. Vind ‘m mooi, blij als een kind! En wat heeft ze de essentie goed in kaart gebracht. Ik ben hier zo ontzettend blij mee. Dankjewel meid. Hasse is Visual Thinker. Je kunt haar inhuren om van strategiesessies, vergaderingen en events een tekening te maken. Ze visualiseert de essentie op een slimme en mooie manier.
Echt een aanrader deze stoere chick!”

“I think, I – like nearly anybody else on this planet – just fell in love with your work from day 1 😃

“Wat zijn wij blij met de tekening die Hasse gemaakt heeft. Onze organisatie zit best ingewikkeld in elkaar en we merken vaak dat het “wie-wat-waar” best lastig uit te leggen is. Wij snappen het wel, maar ja, die ander. Ons verhaal heeft Hasse prima vertaald in een plaatje bij ons praatje.
Samenwerken met Hasse is een feestje. Knap hoor om met onze aanwijzingen een tekening te maken. En wat fijn dat het aanpassen van een eerste ontwerp zomaar omgegooid kon worden. Vol trots gaan wij met haar werk het veld in. En de reacties zijn positief!”
“Hasse luistert met een nieuwsgierig oor en weet datgene – waarvan je zelf niet eens wist dat het zó belangrijk was – razendsnel om te zetten in een prachtige tekening.”
“Ik werd er echt blij van toen ik het zag. Je hebt zo mooi de essentie verbeeld. Voor mij en mijn klanten heeft dit zeker een meerwaarde om, naast dat ze erover kunnen lezen, of het kunnen horen, het ook voor zich kunnen zien in beeld. Niet alleen omdat iedereen een eigen favoriete leerstijl heeft en mensen die visueel ingesteld zijn zich dus nog beter kunnen verbinden met wat ze hebben geleerd. Maar ook omdat ik geloof dat als we iets via meerdere kanalen tot ons krijgen, het nog meer gaat leven en het makkelijker wordt er ook echt NAAR te gaan leven. Dank je wel!?”
“Met de creatieve inbreng van Hasse bij een project van Brainport Development, kreeg het hele even een hele andere vibe. Door letterlijk onze opdracht in tekening over te zetten, werd het event tastbaar, herkenbaar en kreeg het de emotie die wij zochten om het publiek te raken. Hasse heeft out-of-the-box meegedacht en ons meegenomen in haar creatieve geest. Haar inbreng was van enorme meerwaarde. Ik adviseer iedereen die een visuele storyteller zoekt aan om met Hasse te gaan werken: ze kan meedenken, denkt niet in hokjes, is creatief en luistert goed naar de wensen en grenzen van jou als klant. Hopelijk mag ik in de toekomst weer een keer met haar samenwerken, daar verheug ik me nu al op!”

Live illusteren

Wil je dat ik ook live komt tekenen tijdens een event of congres?

Met andere woorden, dat ik tijdens de keynote speakers of presentaties tekeningen maak (eventueel zelfs zichtbaar op groot scherm) en die gelijk klaar zijn bij afloop?

Zo kun je mensen dus gelijk een herinnering mee naar huis geven!

Pin It on Pinterest