The ART guide

You are both the ARTIST and the ART, the question is what your ART work looks like.

Generative Scribing

Voor mij staat ART voor het leven zelf. Mijn leven, jouw leven, het leven is een ARTWORK dat gevormd wordt gedurende het leven.

Hoe dat eruit komt te zien is voor iedereen verschillend. En daardoor zegt ART heel erg veel. Veel meer dan op het eerste gezicht gezien wordt. Ik houd ervan om vanuit verschillende perspectieven naar het leven/ ART te kijken. Voor mij is ART dan ook veel meer dan kunst. Het is een vorm van leren, een manier om jezelf uit te drukken (zelf – expressie) en een speelse manier om een kijkje te nemen in je onbewuste.

Alles wat ik doe is op een bepaalde manier terug te brengen naar ART. En net als ART is het afwisselend, speels en op hele diverse manieren in te zetten!

You are both the ARTIST and the ART, the question is what your ART work looks like.

error: This site is protected by Copyright.

Pin It on Pinterest