Wohoo we gaan elkaar binnenkort spreken!

Ik kijk er onwijs naar uit om je binnenkort online te ontmoeten!

Mocht je net als ik slecht zijn wachten.

Dan heb ik iets voor je: WACHTTHERAPIE

Je kunt namelijk helemaal gratis vast de me.scan doen en zo gelijk inzicht krijgen in jezelf.

De me.scan

Visuele talentscan die jouw onbewuste bewust maakt

wat drijft jou?

Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn? Waar je echt goed in bent? Wat je onderscheid van anderen? En waar jouw talenten liggen?

Als ik heel eerlijk ben vond ik dat altijd onwijs lastige vragen. En dan ging ik altijd in mijn omgeving ophalen wat anderen dachten dat mijn sterke competenties zijn. Het nadeel daarvan is echter dat anderen niet altijd weten of iets van nature bij je past of dat je er goed in bent geworden omdat je het hebt aangeleerd….
Gelukkig kwam ik toen in aanraking met de talentenscan een instrument dat je onbewuste meeneemt in het proces. Met behulp van de talentenscan krijg je inzicht in gedrag dat van nature bij je past en in hoeverre jij jouw natuurlijke talenten benut!

Hasse Cox - talentscan

Wie ben je werkelijk?

Snel, diepgaand inzicht in je drijfveren en barrières. Niet om te veranderen, maar om bewustzijn te creëren.

 

Waar krijg jij energie van?

Wat houdt het in?

Gratis de me.scan ervaren

De me.scan is een online tool die je op een visuele manier spiegelt wie je werkelijk bent. En ik vind het echt ONWIJS leuk dat je hier nieuwsgierig naar bent. Voor ik je de link geef om de scan gratis te proberen, wil ik graag eerst even iets vertellen over wat je te zien krijgt!

Talentscan

Vul je gegevens in

Je wordt dan doorverwezen naar de me.scan. Check vooral ook even je spam folder voor de link als je deze later pas in wilt vullen.

Maak de me.scan

Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Lees de vragen echter zorgvuldig en neem de tijd om ze in te vullen!

me.scan talentontwikkeling

Bekijk de ontwikkeltip

De me.scan geeft je inzicht in jouw Natuurlijke Kwaliteiten,  in jouw Potentieel (talenten) en in je Kwetsbare Krachten (valkuilen). Je ontvangt gelijk een overzicht wat je laat zien waar je energie van krijgt/ energie op verliest en een ontwikkeltip.