Talentscan

Ontdek wie je van nature bent

Visuele Talentscan die jouw onbewuste bewust maakt

wat drijft jou?

 

Jouw potentieel

Jouw potentieel

Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn? Waar je echt goed in bent? Wat je onderscheid van anderen? En waar jouw talenten liggen?

Als ik heel eerlijk ben vond ik dat altijd onwijs lastige vragen. En dan ging ik altijd in mijn omgeving ophalen wat anderen dachten dat mijn sterke competenties zijn. Het nadeel daarvan is echter dat anderen niet altijd weten of iets van nature bij je past of dat je er goed in bent geworden omdat je het hebt aangeleerd….
Gelukkig kwam ik toen in aanraking met de talentenscan een instrument dat je onbewuste meeneemt in het proces. Met behulp van de talentenscan krijg je inzicht in gedrag dat van nature bij je past en in hoeverre jij jouw natuurlijke talenten benut!

Hasse Cox - talentscan

Wie ben je werkelijk?

Snel, diepgaand inzicht in je drijfveren en barrières. Niet om te veranderen, maar om bewustzijn te creëren.

 

Waar krijg jij energie van?

Wat houdt het in?

Gratis de Talentscan ervaren

De Talentscan is een online tool die je op een visuele manier spiegelt wie je werkelijk bent. En ik vind het echt ONWIJS leuk dat je hier nieuwsgierig naar bent. Voor ik je de link geef om de scan gratis te proberen, wil ik graag eerst even iets vertellen over wat je te zien krijgt!

Talentscan

Vul je gegevens in

Maak de Me.-scan

Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Lees de vragen echter zorgvuldig en neem de tijd om ze in te vullen!

Talentscan

Bekijk de teaser

De Talentscan geeft je inzicht in jouw Natuurlijke Kwaliteiten,  in jouw Potentieel (talenten) en in je Kwetsbare Krachten (valkuilen). Je ontvangt een teaser rapport wat je laat zien in hoeverre je jouw potentieel al inzet.

en wil je meer….

Het woord ’teaser’ zegt het eigenlijk al….  Deze teaser is echt bedoelt om jouw de Talentscan te laten ervaren en geeft je een ontwikkeltip mee. Als je op zoek bent naar een visuele spiegel van jezelf, een spiegel van jouw onbewuste, dan adviseer ik je een terugkoppelgesprek. Tijdens een terugkoppelgesprek kan ik je namelijk diepgaande inzicht geven in hele korte tijd (dankzij deze Talentscan)!

Talentscan

Als je nieuwsgierig bent hoeveel van jouw potentieel je benut, dan kun je hieronder de Talentscan ervaren (helemaal GRATIS).

Als je jouw informatie hieronder achter laat wordt je doorverwezen naar een website waar je een account aan kunt maken en krijg je een link om de Talentscan in te vullen (check je spam folder!).

Echter, deze teaser geeft je geen inzicht in wat jouw potentieel is! Ik kan je potentieel later wel inzichtelijk maken tijdens een terugkoppelgesprek. Dit gesprek duurt maar een uurtje! Aangezien we heel snel de diepte in kunnen dankzij de Talentscan!