Gratis Talentscan

De Talentscan is een online tool die je op een visuele manier spiegelt wie je werkelijk bent. En ik vind het echt ONWIJS leuk dat je hier nieuwsgierig naar bent. Voor ik je de link geef om de scan gratis te proberen, wil ik graag eerst even iets vertellen over wat je te zien krijgt! 

De Talentscan geeft je inzicht in jouw Natuurlijke Kwaliteiten,  in jouw Potentieel (talenten) en in je Kwetsbare Krachten (valkuilen). Je ontvangt een teaser rapport wat je laat zien in hoeverre je jouw potentieel al inzet.

Het woord ‘teaser’ zegt het eigenlijk al…. Het geeft je geen diepgaand inzicht in wie je bent. Deze teaser is echt bedoelt om jouw de Talentscan te laten ervaren. Als je op zoek bent naar diepgaand inzicht en zelfkennis, dan adviseer ik je een terugkoppelgesprek. Tijdens een terugkoppelgesprek kan ik je namelijk WEL dat diepgaande inzicht geven in hele korte tijd! 

Als je nieuwsgierig bent hoeveel van jouw potentieel je benut, dan kun je hieronder de Talentscan ervaren (helemaal GRATIS).

Als je jouw informatie hieronder achter laat wordt je doorverwezen naar een website waar je een account aan kunt maken en krijg je een link om de Talentscan in te vullen (check je spam folder!).

Echter, deze teaser geeft je geen inzicht in wat jouw potentieel is! Ik kan je potentieel later wel inzichtelijk maken tijdens een terugkoppelgesprek. Dit gesprek duurt maar een uurtje! Aangezien we heel snel de diepte in kunnen dankzij de Talentscan! 

Pin It on Pinterest