Talentontwikkeling

Talenten

Er zijn al heel veel diverse definities van talenten. Voor mij is het gedrag dat je energie geeft, waar je blij van wordt! Het is gedrag dat bij je past! Als je de hele dag je talenten mag gebruiken zit je aan het einde van de dag nog vol energie.

Ik geloof er dan ook niet in dat je OVERAL goed in moet zijn. Het leven is in mijn ogen veel leuker als je je focust op de dingen waar je in uitblinkt en je talenten nog meer ontwikkelt!

Met behulp van de Me.-scan breng ik jouw kwaliteiten en talenten haarscherp in beeld. Op een visuele manier die impact maakt en jou helpt om echt zelfbewuste keuzes te maken.

“Talentontwikkeling gaat nooit over het aanleren van iets nieuws, het gaat om het ontdekken van hetgeen er altijd al was!”

Peter van Nieuwburg – The True Talent Team

De Me.-Scan

Met behulp van de Me.-scan kan ik je inner clarity bieden. Je krijgt op een een compacte, toegankelijke en scherpe manier inzicht in de mate waarin je jouw natuurlijke talenten benut.

De Me.-scan is een korte scan van een kwartier en bestaat uit 2 onderdelen. Het eerste onderdeel maakt gebruik 8 archetypische beelden waar je een keuze uit moet maken. Het mooie hiervan is dat je die keuze moet maken op de beleving die jij hebt bij de beelden. Je kunt dit eenvoudig weg niet rationeel benaderen. Hierdoor geeft de scan direct inzicht in jouw (onbewuste) gedragsvoorkeuren en -allergieën. In het tweede onderdeel van de Me.-scan moet je uit 24 competenties de 10 competenties kiezen jouw het beste omschrijven.

Wanneer ik deze twee onderdelen combineer kan ik jouw heel mooi een spiegel voorhouden in hoeverre je jouw natuurlijke talenten herkent en in hoeverre je deze talenten hebt ontwikkeld. Tevens wordt zichtbaar tegen welke belemmeringen en valkuilen je aan kan lopen zonder dat je je hiervan ten volle bewust bent. Zoals ik al zei: het brengt je inner clarity.

Bewustwordingsgesprek

Voorafgaand aan ons gesprek stuur ik je een link om de Me.-scan online in te vullen. Geen zorgen, dit is geen lange vragenlijst, maar kost je maximaal een kwartier om in te vullen. Eventueel kun je ook nog aangeven of je een specifieke coachingsvraag hebt: waar wil je graag een diepgaand inzicht in, waar loop je tegenaan of waar wil je mee aan de slag?

De voordelen:

  • Je krijgt diepgaande inzichten in je natuurlijke aanleg en kwaliteiten
  • Een uur tot anderhalf uur lang bewustwording van jouw drijfveren achter je gedrag
  • Gesprek is face-to-face met wat te drinken
  • Kort rapport met een samenvatting van de uitkomst van jouw scan

​Kosten: € 225,- per gesprek van 1 tot 1,5 uur. incl. btw (exclusief reiskosten)

Heb je interesse? Leuk! Stuur mij een mail en dan plannen we samen iets in!

Pin It on Pinterest