Talenten Coaching

Inner Clarity

Diepgaand inzicht in jezelf!

Met behulp van de Me.-scan breng ik jouw kwaliteiten en talenten haarscherp in beeld. Op een visuele manier die impact maakt en jou helpt om echt zelfbewuste keuzes te maken. 

HET ME. MODEL

Met behulp van de Me.-scan kan ik je inner clarity bieden. Je krijgt op een een compacte, toegankelijke en scherpe manier inzicht in de mate waarin je jouw natuurlijke talenten benut. De Me.-scan is een korte scan van een kwartier en bestaat uit 2 onderdelen. Het eerste onderdeel maakt gebruik 8 archetypische beelden waar je een keuze uit moet maken. Het mooie hiervan is dat je die keuze moet maken op de beleving die jij hebt bij de beelden. Je kunt dit eenvoudig weg niet rationeel benaderen. Hierdoor geeft de scan direct inzicht in jouw (onbewuste) gedragsvoorkeuren en -allergieën. In het tweede onderdeel van de Me.-scan moet je uit 24 competenties de 10 competenties kiezen jouw het beste omschrijven. Wanneer ik deze twee onderdelen combineer kan ik jouw heel mooi een spiegel voorhouden in hoeverre je jouw natuurlijke talenten herkent en in hoeverre je deze talenten hebt ontwikkeld. Tevens wordt zichtbaar tegen welke belemmeringen en valkuilen je aan kan lopen zonder dat je je hiervan ten volle bewust bent. Zoals ik al zei: het brengt je inner clarity.

Impactgesprek

Het eerste gesprek dat we hebben is altijd een impactgesprek. Voorafgaand stuur ik je een link om de Me.-scan online in te vullen. Geen zorgen, dit is geen lange vragenlijst, maar kost je maximaal een kwartier om in te vullen. Eventueel kun je ook nog aangeven of je een specifieke coachingsvraag hebt: waar wil je graag een diepgaand inzicht in of waar wil je mee aan de slag?

De voordelen:

  • Je krijgt diepgaande inzichten in je natuurlijke aanleg en kwaliteiten
  • Een uur tot anderhalf uur lang praten & coaching krijgen
  • Gesprek is face-to-face met wat te drinken
  • Kort rapport met een samenvatting van de uitkomst van jouw scan

​Kosten: € 250,- per gesprek van 1 tot 1,5 uur. incl. btw (exclusief reiskosten)

Heb je interesse? Leuk! Stuur mij een mail of plan een coachingsgesprek in.

“Talentontwikkeling gaat nooit over het aanleren van iets nieuws, het gaat om het ontdekken van hetgeen er altijd al was!”

Peter van Nieuwburg – The True Talent Team

INNER CLARITY TRAJECT

Wil je dieper gaan, wil je jouw gevoel, jouw creative spirit en je speelsheid ontdekken, dan maakt mijn hart een sprongetje. Want: op een speelse creatieve manier jouw eigen stem en pad (her)ontdekken, dat is waar ik je het liefste in wil begeleiden. Geen rechtlijnige snelweg om er te komen, maar een spannende kronkelweg door de bossen. Waar je van elke stap blij wordt! Dit is wat ik wil gaan doen middels “generative coaching”.

Het grootste voordeel?! Ik ben dit traject nog aan het ontwikkelen, dus het is nog helemaal aan te passen aan jouw wensen en behoeften.

Hoe dit voor mij heeft gewerkt:

Als kind was ik super creatief! Tekenen, spelen, knutselen en genieten van het leven. Op school ging ik ook steeds lekkerder, universiteit vloog ik door. Tot ik tijdens mijn PhD (onderzoekstraject van 4 jaar) ontdekte dat ik er niet blij van werd. Ik zat helemaal in mijn hoofd, ver van mijn gevoel en mijn hart!

Stoppen was mijn eerste stap naar het vinden van mijn eigen pad. Nu kom ik dichter en dichter bij mijn eigen gevoel. Voel ik sterker en sterker wat IK wil bijdragen in en aan deze wereld. Voor mij staat creativiteit hierin centraal, net als spelen!

Mocht je hier nu nieuwsgierig naar zijn, stuur een berichtje! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

Hasse Cox
Clarity Creator
KvK: 66971764
Eindhoven, Nederland

Contact?
E-mail: info@hassecox.nl
Telefoon: 06 125 066 19

6 + 11 =

Pin It on Pinterest