Ervaringen

ERVARINGEN MET ZAKELIJK TEKENEN

“Wat zijn wij blij met de tekening die Hasse gemaakt heeft. Onze organisatie zit best ingewikkeld in elkaar en we merken vaak dat het “wie-wat-waar” best lastig uit te leggen is. Wij snappen het wel, maar ja, die ander. Ons verhaal heeft Hasse prima vertaald in een plaatje bij ons praatje.
Samenwerken met Hasse is een feestje. Knap hoor om met onze aanwijzingen een tekening te maken. En wat fijn dat het aanpassen van een eerste ontwerp zomaar omgegooid kon worden. Vol trots gaan wij met haar werk het veld in. En de reacties zijn positief!”

Passend Onderwijs Almere
Passend Onderwijs Almere

“WOW. Tijdens het MPOP event van Simone Levie maakte Hasse Cox een tekening van mijn presentatie. Wat bijzonder zeg. Vind ‘m mooi, blij als een kind! En wat heeft ze de essentie goed in kaart gebracht. Ik ben hier zo ontzettend blij mee. Dankjewel meid. Hasse is Visual Thinker. Je kunt haar inhuren om van strategiesessies, vergaderingen en events een tekening te maken. Ze visualiseert de essentie op een slimme en mooie manier. Echt een aanrader deze stoere chick!”

Denise Pellinkhof
Joy in Business | Denise Pellinkhof

“Hasse luistert met een nieuwsgierig oor en weet datgene – waarvan je zelf niet eens wist dat het zó belangrijk was – razendsnel om te zetten in een prachtige tekening.”

Rowanda Blijenberg
Joy in Business | Denise Pellinkhof

“Nogmaals dank voor je mooie tekening. Ik werd er echt blij van toen ik het zag. Je hebt zo mooi de essentie verbeeld. Voor mij en mijn klanten heeft dit zeker een meerwaarde om, naast dat ze erover kunnen lezen, of het kunnen horen, het ook voor zich kunnen zien in beeld. Niet alleen omdat iedereen een eigen favoriete leerstijl heeft en mensen die visueel ingesteld zijn zich dus nog beter kunnen verbinden met wat ze hebben geleerd. Maar ook omdat ik geloof dat als we iets via meerdere kanalen tot ons krijgen, het nog meer gaat leven en het makkelijker wordt er ook echt NAAR te gaan leven. Dank je wel!?”

Kirsten Schults

“Met de creatieve inbreng van Hasse bij een project van Brainport Development, kreeg het hele even een hele andere vibe. Door letterlijk onze opdracht in tekening over te zetten, werd het event tastbaar, herkenbaar en kreeg het de emotie die wij zochten om het publiek te raken. Hasse heeft out-of-the-box meegedacht en ons meegenomen in haar creatieve geest. Haar inbreng was van enorme meerwaarde. Ik adviseer iedereen die een visuele storyteller zoekt aan om met Hasse te gaan werken: ze kan meedenken, denkt niet in hokjes, is creatief en luistert goed naar de wensen en grenzen van jou als klant. Hopelijk mag ik in de toekomst weer een keer met haar samenwerken, daar verheug ik me nu al op!”

Susan Janssen
Event Manager Brainport Development

“Voor mijn online zwangerschapscursus wilde ik voor de verschillende modules illustraties hebben. Dit was bedoeld zowel voor op mijn website als in de online academie.

Wat ik allereerst al heel leuk vond is de manier waarop Hasse reageerde op mijn opdracht, namelijk vol enthousiasme. Omdat zij niet lang daarna toevallig bij mij in de buurt was, spraken we af. Ik heb heb daardoor goed kunnen vertellen hoe ik het voor me zie en wat precies mijn wensen zijn.

Ik weet dat Hasse een simplistische tekenstijl heeft en dat vind ik juist zo tof. Maar ik was bang dat de dingen die ik wilde (denk aan illustraties van situaties tijdens een bevalling) wel moeilijk waren. Hasse zei echter meteen; ‘Nee hoor, dat is niet moeilijk, dat kan ik!’ En dat gaf mij gelijk het vertrouwen dat het helemaal goed zou komen.

Van haar eerste illustratie (een tekening van mij) was ik al heel erg onder de indruk. Goed te zien dat het maar een paar lijntjes zijn, maar overduidelijk dat ik het ben, zo knap! Kon niet wachten op de rest. Ze tekende alles heel snel en liet me elke illustratie zien zodra ze het af had. Wat ik anders wilde zien, paste ze aan. Het was heel fijn overleggen, ze reageerde heel fijn en snel. Ik voelde me daardoor heel vrij om te zeggen wat ik allemaal anders wilde.

Nu staat het heel tof op mijn website en in mijn online academie. Het is niet een saaie opsomming van verschillende modules, maar het ziet er gelijk leuker uit. Ben absoluut heel tevreden over mijn samenwerking met Hasse en zou haar zeker aanbevelen aan iedereen die illustraties kan gebruiken. En zelfs als je denkt dat jij het niet nodig hebt, kan het het heel waardevol zijn. Dat heb ik dus ook gemerkt. Mocht ik in de toekomst nog illustraties nodig hebben, dan contact ik zeker Hasse!”

Adelina van Gurp

Pin It on Pinterest