ART Coaching

Opnieuw verbinden met de speelse vrouwelijke energie in jezelf

Voor de onafhankelijke vrouw

Voor ambitieuze, bewuste vrouwen die diep van binnen voelen dat er meer in het leven is. Op zoek naar een leven dat bij hen past zónder zich tegen te laten houden door onzekerheid of wat anderen van ze vinden. Die hun ware natuur willen omarmen en los willen breken van de normen van de maatschappij.

Jij weet dat je niet jouw volle potentie leeft. Het voelt alsof het op het puntje van je tong ligt, maar je komt er net niet helemaal bij. Je bent veel met je hoofd bezig, denkt soms in cirkels en vind het lastig om te voelen hoe je je nu precies voelt. Dat zorgt ervoor dat je soms zoekende bent wat je nu echt wilt.

Je ziet vrouwen om je heen die tijd voor zichzelf hebben, self care rituelen hebben en neemt je elke keer voor om ook meer tijd in te plannen voor self care. Het komt er alleen niet van.

Je hebt in de gaten dat het leven draait om ‘being true to yourself’, maar hoe je nu kunt voelen wat dat is weet je even niet.

Wanneer ga jij stralen?

Hasse Cox - coaching

Kunst is een spiegel voor het leven zelf. Je ziet als het ware jouw onbewuste gespiegeld.

Waarom werken met kunst?

Kunst is een manier om jezelf te ondekken op een speelse en luchtige manier.

Door te kruipen in de huid van een artist zie je de wereld en jezelf op een nieuwe manier.

Door art te creeëren (letterlijk te spelen) zie je wat er in jouw onbewuste speelt.

Als je jezelf wilt ontwikkelen en wilt groeien ligt er altijd een uitnodiging om ‘deep inner work’ te doen. ART is voor mij DE manier om dat te doen, zonder dat het te zwaar en serieus wordt. Want spelen is net zo effectief!

ART GUIDE

Als jouw persoonlijke Art Guide neem ik je mee op ontdekkingsreis naar binnen toe.

Met behulp van allerlei creatieve tools spiegel ik wat er in jouw onbewuste speelt en geef ik je tools om meer in je lichaam te zakken, je vrouwelijke energie te omarmen en meer te kunnen voelen.

Allemaal tools die je joy van binnenuit laten ervaren.

Afhankelijk van waar jij tegenaan loopt kies ik een tool die aansluit bij jouw vraag of behoefte. Het enige wat ze allemaal overeen hebben is dat ze werken met iets ‘visueels’. Door letterlijk te ZIEN wat er speelt kom je dichter bij jezelf en kun jij KIJKEN hoe jij daar mee om wilt gaan.

Hasse Cox Coaching

Talentscan

Een van de tools die ik graag gebruik is de Talentenscan. De Talentenscan werkt met beelden in plaats van vragenlijsten en neemt zo je onbewuste mee. Zo krijg je inzicht in jouw ware natuur!

Kunst kijken

Kunst kun je gebruiken om te zien wat er in jouw binnenwereld speelt. Hiervoor hoef je zelf geen kunstenaar te zijn. Alleen al kunst van anderen kun je als spiegel gebruiken.

Art Coaching Hasse
Hasse Art Coaching

Zelf expressie

Pure zelf expressie op basis van gevoel door je lichaam.  Je hoeft overigens niet te kunnen tekenen of jezelf creatief te vinden om dit eruit te laten! Iedereen kan dit.

Gevoel VOElEN

Uit je hoofd en zakken in je lichaam, je gevoel, je binnenwereld. Je gevoel er even ECHT laten zijn. Voelen hoe je je voelt, dat een plek geven en er doorheen bewegen. Zo bijzonder om kunst hiervoor te gebruiken!

Coaching Hasse Cox
Coaching Hasse Cox

Sensaties in je lijf

Sensaties inzetten om je diepste verlangens te VOELEN. Het geheim om dichterbij jezelf te komen zit voor een groot deel in je lichaam. Sensaties zijn de taal die jouw lichaam spreekt. Door hier bewust bij stil te staan gaat er een wereld voor je open.

Ga je mee op avontuur?

 

error: This site is protected by Copyright.

Pin It on Pinterest