I ART ME

Ontdek de schoonheid van jouw lichaam

Het geheim van compleet jezelf zijn zit in je lichaam.

Van body positivity to body love.

 

Heb je lijf lief

Heb je lijf lief

Het vrouwenlichaam heeft iets bijzonders. Het wordt niet voor niets bezongen, vereert en vereeuwigd in kunst. Haar mysterie is sensueel, vrouwelijk en vol leven. 

Vrouwelijke energie houdt van aandacht, liefde en aanwezigheid. Jouw lichaam komt tot leven als ze gekoesterd wordt. In wezen gaat ze ervan stralen.

Heel veel kunstenaars hebben een poging gedaan om de schoonheid van het vrouwenlichaam te vangen; haar zachtheid, haar welvingen, haar aantrekking. Ieder op een hele eigen manier. En net als elk lichaam is ook elk kunstwerk van het lichaam anders.

Voor mij de ideale manier om te connecten met je lichaam: door haar spirit te vereren door middel van kunst.

Hasse Cox - teken coach

Verliefd worden op jezelf

Kijk vanuit een nieuw perspectief naar jezelf en zie de  schoonheid in jouw vormen.

 

Je bent mooi zoals je bent.

Wat houdt het in?

Journey itinerary:

Kunst kijken

De eerste stap in het omarmen van een nieuw perspectief als het gaat om je lichaam is kijken naar kunst en de spiegel die je daarin voorgehouden wordt bevragen. 

Liefdevol kijken

Jezelf aankijken, bekijken en bestuderen. Geen oordeel op wat je ziet, zien wat er is en het perspectief wat je geleerd hebt toepassen.  

Schoonheid zien

Na verschillende manieren van kijken wordt je begeleid om wat je ziet vorm te geven. Zelf expressie zorgt zo voor verbinding.

en onderweg leren van elkaar…

Samen zie je meer dan alleen. De inzichten van anderen zullen je op een andere manier naar je eigen lessen doen kijken. Zo ontdek je dat je niet alleen bent, meer vrouwen zich voelen zoals jij en alles wat je voelt helemaal normaal is. En dat gevoel alleen al is goud waard!

I ART ME JOURNEY

I ART ME JOURNEY

Deze reis door de kunsten laat je een nieuw perspectief op jouw schoonheid zien.

Het maakt niet uit waar je nu staat, wat je ervaring op welk vlak dan ook is; als jij verlangt om met liefde naar jouw lichaam te kijken, dan is dit speciaal voor jou!